Povestea întâlnirilor ”La ceai cu mămici”.

Numele meu este Ada și sunt mămica a doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate, este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegătoare. El are 1 an și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui.
Ideea întâlnirilor “La Ceai cu mămici” mi-a venit când eram însărcinată în 7 luni cu pitica. Eu sunt o persoană foarte sociabilă și obișnuită să ies destul de des din casă, așa că m-am gândit ca ar fi tare bine dacă ar exista un grup de mămici cu care să poți ieși în parc cu copiii și la care poți găsi un sfat sau o vorbă bună atunci când ai nevoie.

Așa au luat naștere întâlnirile “La Ceai cu mămici”. Am reușit să creăm o comunitate de femei, de mame, actuale sau în devenire, în care ne putem baza una pe alta, avem aceleași subiecte de discuție, aceleași preocupari, cu care putem stabili o zi de joacă pentru copii, o plimbare prin parc sau pur și simplu ieșim la un ceai. Chiar dacă suntem cu copiii în sistemele de purtat sau căruțuri, suntem în compania unor femei care ne înțeleg și au aceleași preocupări.

Pe 9 Martie 2013 a avut loc prima intâlnire La Ceai cu mămici.

Subiectul principal al întâlnirii a fost socializarea, unde ieșim cu piticii, locații prietenoase cu copiii, dar discuțiile au provocat rapid alte subiecte mai arzătoare pentru mămicile prezente, cum ar fi reîntoarcerea la job sau despre grădiniță vs bonă.
De atunci au avut loc multe întâlniri cu subiecte diverse și de interes pentru mămicile noastre: de la alăptare și îngrijirea nou născutului până la abordarea agresivității la copii, sexualitate și adaptare la gradiniță. Am schimbat locația întâlnirilor de vreo 5 ori. Am avut propria locație unde am organizat întâlnirile timp de câteva luni și scriem și pe blog atunci cand prindem laptopul liber.
Deși am luat o pauză de 1 an și jumătate de la ultima întâlnire “La Ceai cu mămici” le vom relua cât de curand. Vă invit să vă înscrieți la newsletter-ul nostru și să rămâneți la curent cu noutățile noastre: https://www.go-big.ro/scrieti-mi/

Vă așteptăm la următoarea întâlnire ca să vedeți și voi cât de plăcut este să stai de vorba cu alte mămici, într-un mediu relaxant, unde poți afla răspunsul la orice întrebări ați avea chiar de la alte mămici.

În plus în cadrul întâlnirilor avem tot timpul surprize dulci și cadouri frumoase din partea partenerilor.

%d blogeri au apreciat: